Reikės:
500 g. meduolių (gamindama šį tortą naudojau šokoladinius, tačiau tinka įvairių skonių)
500 g. grietinės
4 bananų
3 šaukštų cukraus pudros
Sviesto formos patepimui
Gaminimas:
- Susmulkinti meduolius, grietinę išmaišyti su cukraus pudra, supjaustyti bananus, sviestu patepti formą;
- Į formą sudėti 1/3 smulkintų meduolių, ant viršaus užpilti grietinės ir cukraus pudros kremą. Sudėti bananus ir vėl užpilti kremu.
- Vėl dedama trečdalis smulkintų meduolių, apliejama kremu, sudedami bananai.
- Ant pyrago viršaus sudedame likusius meduolius, bei dekoruojame kaip tik vaizduotė leidžia (aš naudojau kokoso drožles ir pabarstukus)
- Įdedame kelioms valandoms į šaldytuvą, kad viskas persigertų ir sustingtų (galima ir parai palikti, tuomet jis iš viso bus "šlapias" ir labai skanus)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą