2014 m. kovo 4 d., antradienis

Kraujuojantys šokoladiniai keksiukai

Sveikut sveikutėliai! :) šią niūrią ir šaltą popietę nusprendžiau pasigaminti kraujuojančių šokoladinių keksiukų apie kuriuos girdėjau daug teigiamų atsiliepimuų. Iš tiesų nelikau nusivylusi, tačiau man kažko juose trūksta, kažkiek per saldūs, bet smaližiams jie puikiai tiks!

Reikės:
200 g. juodojo šokolado;
70 g. sviesto;
4 kiaušinių;
70 g. cukraus;
50 g. miltų;
50 g. baltojo šokolado (man išėjo daugiau, beveik visa plytelė, nes dėjau į kiekvieną keksiuką po vieną gabaliuką)

Paruošimas:
1. Juodąjį šokoladą susmulkinkite, sumaišykite su sviestu ir išlydykite mikrobangų krosnelėje.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite į šokoladą. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Tešlą padėkite 20-30 min. į šaldytuvą, kad sustingtų.
3. Į kepimo formeles išdėliokite sustingusią tešlą. Į vidurį įspauskite po gabalėlį baltojo šokolado..
4. Kepkite 220 laipsnių temperatųroje apie 7 min.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą